Ce trebuie să faci ca să ajungi în Iad? …Nimic!!!

Astăzi am ascultat următoarea povestioară… este scurtă… este pe înțelesul tuturor… este pentru a te motiva și pentru a ne motiva pentru a face ceva… pentru că dacă nu facem nimic… destinația este sigură… Enjoy!!!rai-c899i-iad

În casa unui slujitor al Domnului un copil vine trimis de mama lui să caute ceva, în timp ce căuta ceea ce mama lui i-a cerut, a dat de schița de predica pe care tatăl său avea să o predice în duminica următoare.

Curios citește titlul: „Ce trebuie să faci ca să mergi în cer?” … apoi punctele cu subpunctele acelei predici… unu, unu cu unu, doi, trei, patru, cinci… o predică cu cinci puncte principale… după care întoarce pagina curios să vadă ce mai este scris și pe verso.

Spre mirarea lui mai era un titlu: „Ce trebuie să faci ca să mergi în iad?”… dar… tot spre mirarea lui, titlu nu mai era urmat de nici un punct sau subpunct.

Pentru că știa că tatăl în acele momente era ocupat cu treaba s-a dus la mama lui și i-a zis: „Mamă ce se întămpla cu tata, trebuie să predice mâine și predica lui este incomplectă, uite, m-am uitat peste schiță… și la „ce trebuie să faci ca să ajungi în iad” nu a scris nimic… chiar te rog frumos să vorbești cu el să îsi complecteze predica”.

Soția și ea curioasă s-a dus la soțul ei și i-a spus: „știi dragă, uite baiețelul nostru s-a uitat prin schița ta de predică și a văzut că este incomplectă, si am vrut să știu și eu și el de ce?” … Soțul a luat cuvântul și a zis: „Știți…și eu am fost uimit, dar predica este complectă… păi.. chiar nu mai trebuie să scriu nimic… se termină așa!”… În acele momente venise și copilu și a zis și el tatălui său: „tată, dar eu am văzut … ca sa ajungi în cer trebuie să urmezi acele 5 puncte… dar spre iad nu ai scris nimic!!” … Tatăl îl luase deoparte și îi spuse: „știi fiule… cam acesta este și înțelesul, ca să ajungi în iad nu trebuie să faci nimic”.

Vom ajunge noi oare în cer fără să facem nimic? …Raiul este un loc pregătit pentru oameni pregătiți. Nu poți ajunge in Rai fără să faci nimic, nu se ajunge din întămplare în Cer…sau ocazional. Ca să ajungi în cer trebuie să faci ceva… trebuie să fii activ în lucrare… o viață trăită doar cu credință și atât nu duce nicăieri… fără jertfire, fără activitate credința nu te ajută să mergi nicăieri. Fie ca în acest an să coștientizăm ceea ce Dumnezeu vrea de la noi, și să facem.

Ce trebuie să faci ca să ajungi în Iad? …Nimic!!!  Fă ceva, ocupă-te cu ceva pentru că nu întâmplător vei ajunge în Rai…

Reclame
Acest articol a fost publicat în Ganduri, INTERESANTE și etichetat , , , , , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s