…o simplă urare pentru noul an…

Nu voi veni cu folositele și ultrafolositele cuvinte „Fie ca…” … Dorința mea atât pentru mine cât pentru oricare altă persoană de pe pământ este cea pe care Elifaz din Teman, în cea de-a treia cuvântare o are pentru neprihănitul Iov:

Împrietenește-te dar cu Dumnezeu și vei avea pace; te vei bucura astfel iarăși de fericire. Primește învățătură din gura Lui și pune-ți la inimă cuvintele Lui. (Iov 22:21-22)

Un nou an ne stă în față, probabil pentru unii care îl vor prinde, vor avea parte de întristări, încercări, boală, suferință, pierderi și multe altele… Elifaz spune într-un mod atât de simplu: Împrietenește-te, dar nu cu oricine, fă-te prieten cu Dumnezeu. De ce? Ca să ai pace, fericire, bucurie și experiențe frumoase cu Creatorul. Fă-te prieten cu El, ascultă și împlinește cuvintele Lui.

Asta îmi doresc eu, asta îți doresc și ție! Caută-L pe Domnul și ține-te strâns de El, citește Cuvântul Său, roagă-te și așteaptă-L să revină. Un an Binecuvântat!

Acest articol a fost publicat în Ganduri, INTERESANTE și etichetat , , , , , , , , , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s